© Mezopotamya TV 2023

Amedspor, play-off’lardan devam edecek

Amedspor, play-off iddiasıyla Diyarbakır'a gelen Düzcespor'u Yasin Abdioğlu'nun 3 gol atarak yıldızlaştığı maçta 4-0 gibi net bir skorla yenerek ligin bitimine 1 hafta kala Play-Off'u garantiledi.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta Amedspor, üst üste ikinci kez play-off oynamaya hak kazandı. Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri nedeniyle hafta içine alınan maçta Düzcespor'la Diyarbakır Stadyumu'nda karşı karşıya gelen Amedspor, rakibini her iki yarıda bulduğu gollerle farklı mağlup etti.

Amedspor'un gollerini 43, 47 ve 70. dakikalarda Yasin Abdioğlu ile 90. dakikada Çekdar Orhan kaydetti. Puanını 60'a yükselten Amedspor, puan cetvelinde üçüncü sıraya yükseldi. Amedspor, normal sezonun son haftasında 20 Mayıs Cumartesi günü deplasmanda Menemen FK ile karşılaşacak.

Play-off ilk turundaki rakibi ve tek maçlık eleminasyon sistemine göre oynanacak ilk tur maçının yeri Cumartesi günü belli olacak. TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta kendi sahasında Isparta 32Spor'u 2-1 mağlup eden Çorum FK, son hafta maçları öncesinde şampiyonluğunu ilan ederek tarihinde ilk kez TFF 1. Lig'e yükseldi.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta da Kocaelispor şampiyonluğunu ilan ederek 1.Lig'e terfi eden taraf oldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER