© Mezopotamya TV 2023

Harran Üniversitesi’ne uluslararası ödül

Harran Üniversitesi, Şanlıurfa Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Aşçılık Programı Öğretim Görevlisi Hafize Özbudun’a “Uluslararası Empati Ödülü” verildi.

Empati, Toplumsal Duyarlılık, Farkındalık ve Eğitim Derneği (EMFADER) tarafından “Dünya Empati Günü” vesilesi ile verilen “2023 Uluslararası Empati Ödülü” belgesindeki ödül gerekçesi;

“Sayın Hafize ÖZBUDUN; Dünya’nın daha güzel bir yer olması için göstermiş olduğunuz duyarlığa, yaptığınız farkındalık çalışmalarına ve empati kurarak iyiliğe hizmet ettiğiniz için “2023 Uluslararası Empati Ödülü”ne değer görüldünüz. Çabalarınızın örnek olmasını dileriz." şeklinde ifade edildi.

Meslekte 35. hizmet yılını dolduran Özbudun, Mengen Anadolu Aşçılık Meslek Lisesinden mezun olan “Türkiye’nin ilk diplomalı aşçıları”nın da mutfak dersleri öğretmeni olarak da görev yapmıştı. 35 yıldır yetiştirdiği aşçılar, Türkiye’nin ve çok sayıda ülkenin 5 yıldızlı otel ve marka olmuş restoran mutfaklarında “Yönetici Şef (Executive Chef)” olarak görev yapıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER