© Mezopotamya TV 2023

Mahmut Tanal’dan ilginç talep

Şanlıurfa CHP Milletvekili adayı Mahmut Tanal seçmenlerden ilginç bir talepte bulundu.

Türkiye 14 Mayıs’ta sandık başına gidiyor. Tüm ülkede olduğu gibi Şanlıurfa’da da çalışmalar son sürat devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa’da adayları ile sahada seçmenleri ziyaret ederek destek taleplerini iletiyor. Bu çalışmalar kapsamında CHP’den birinci sıra milletvekili adayı olan Av. Mahmut Tanal Birecik’te vatandaşlarla buluştu. Partinin ilçe binası önünde halka seslenen Tanal ilginç bir talepte bulundu.

“AKP’nin verdiği rüşveti alın”

Seçim öncesi Ak Parti’nin vatandaşlardan oy alabilmek için rüşvet verdiğini iddia eden Mahmut Tanal, Ak Parti tarafından verilen rüşvetin alınmasını, ancak oy verilmemesini vatandaşlardan istedi.

Tanal burada yaptığı konuşmada “AKP, Şanlıurfa’da, seçim rüşveti için muslukları sonuna kadar açtı! Vatandaşlara ayni ve nakdi yardımda bulunarak, 3-5 oy almaya çalışıyorlar.

Şanlıurfalı hemşerilerime sesleniyorum: AKP, babasının parasını, malını dağıtmıyor. Milletin parasıyla, milletten alınan vergilerle seçim kampanyası yürütüyor. Bu sebeple size ne veriyorlarsa alın. Ananızın ak sütü gibi helaldir. Ancak seçim rüşvetçisi konumundaki AKP’ye oy moy yok!

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER