© Mezopotamya TV 2023

Nihat Çiftçi: Halkın gönlüne gireni kimse çıkaramaz

Yeniden Refah Partisi Karaköprü Belediye Başkan Adayı Nihat Çiftçi, katıldığı mahalle buluşmasında “halkın gönlüne gireni bir daha kimse çıkaramaz” dedi.

Yeniden Refah Partisi Karaköprü Belediye Başkan Adayı Av. Nihat Çiftçi, Karaköprü Belediye meclis üyesi Levent Kahyaoğlu’nun düzenlediği mahalle buluşmasında konuştu. Çiftçi; kendi imkanları ile bir seçim kampanyası yürüttüklerini ve mütevazı olduklarını söyledi.

HALKIN GÖNLÜNE GİRENİ KİMSE ÇIKARAMAZ

Yapılan mahalle buluşmasında konuşan Nihat Çiftçi şunları söyledi: Biz iktidarda olan bir parti değiliz, kendi güzümüzle bir seçim kampanyası yürütüyoruz. Halkın gönlüne girdiniz mi, hiçbir kuvvet sizi oradan çıkaramaz. Kadrolarımız, meclis üyesi arkadaşlarımız, teşkilatlarımız sahada, ben kendim de sahada çalışıyorum. Ben salon siyasetini seven bir siyasetçi değilim, sahada olmak daha önemlidir.

Buluşmaya katılan Yeniden Refah Partisi Karaköprü ilçe Başkanı Kasım Korkmaz tüm teşkilatları ile sahada oldukların belirterek, hem büyükşehirde hem de diğer ilçelerde zafere ulamak içinin gereken çabayı harcayacaklarını dile getirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER