© Mezopotamya TV 2023

Tanal’dan vatandaşa isme flaş cevap !

 

Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, sosyal medya üzerinden kendisinden Şanlıurfa-Akçakale yolu için çözüm isteyen Şemsettin Arslanhan isimli vatandaşa “Oy verdiğiniz AKP yapsın. Engellileyen mi var?” diyerek cevap verdi.

14 Mayıs ve 18 Mayıs seçimleri geride kalırken yankıları sürmeye devam ediyor. Şanlıurfa’dan Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili olan Mahmut Tanal seçim öncesi başladığı kent temaslarına seçimden sonra da devam ediyor. Kentin farklı noktalarında sorun olduğu belirtilen yerlere giderek videolar çekerek sorunlara çözüm talep ediyor. Tanal’ın sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşıma “Seçim geride kaldı. Şu Urfa-Akçakale arası sırat yoluna bir el atsanız” diyen Şemsettin Arslanhan isimli vatandaşa “Oy verdiğiniz AKP yapsın. Engellileyen mi var?” diyerek yanıt verdi.

Şemsettin Arslanhan aday adayı oldu mu ?   

Milletvekili Mahmut Tanal, söz konusu cevapla ilgili olarak daha sonra yaptığı paylaşımlarda, Şemsettin Arslanhan’ın Ak Parti Milletvekilliği aday adayı olduğuna dair de bir açıklama yaptı. Ancak Ak Parti’nin 2023 milletvekilliği seçimleri için aday adaylığı başvurusu yapanlar arasında ismi olmayan Şemsettin Arslanhan’ın Ak Parti üyesi olup olmadığı bilinmiyor.  Arslanhan’ın aday adayı olan Hüseyin Aslıhan için yapmış olduğu paylaşımın Mahmut Tanal tarafından yanlış anlaşıldığı tahmin ediliyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER