© Mezopotamya TV 2023

Uğur Beyazgül’den skandal paylaşım

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ‘gölge başkanı’ Uğur Beyazgül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepkileri üzerine çekti.

Türkiye yerel seçimlere giderken siyasi arena giderek hareketleniyor. Seçimlerin çelişmeli geçmesi beklenen merkezlerden biri olan Şanlıurfa’da gündem her gün değişiyor. Geçtiğimiz gün Yeniden Refah Partisi 160 bin kişilik bir mitingle büyük coşku yakalarken, bugün Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün kardeşi Uğur Beyazgül, skandal bir paylaşım yaparak tepki topladı.   Zeynel Abidin Beyazgül’ün hizmet süresi içinde, sık sık ‘gölge başkan’ olarak nitelendirilen ve siyasi paylaşımları ile gündeme gelen Uğur Beyazgül, bu defa yaptığı paylaşımla büyük tepki çekti. Büyükşehir belediye binası girişinde, seçim sonrasını tasvir eden bir karikatür Uğur Beyazgül tarafından sosyal medya hesabı üzerinden paylaşıldı. Söz konusu karikatürde yer alan kişi ve kişinin kuşandığı mermi ile el bombası ayrıntıları birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından tepki ile karşılandı.

                              (Söz konu karikatür ve Uğur Beyazgül) 

“ALÇAKLIKTIR ŞEREFSİZLİKTİR”

Söz konusu paylaşımla ilgili bir açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Eyyübiye Meclis üyesi adayı Bilal Tekatlı, paylaşımı hastalıklı bir ruhun ürünü olarak nitelendirdi.

Tekatlı açıklamasında şunları ifade etti: Karikatürde Kasım beyin kazanması kesin olarak anlatılmış fakat çok büyük bir alçaklıkla, kapıda el bombalı ve mermilerle donatılmış bir terörist konulmuş. Bu şerefsizlik ve alçaklıktır, Urfa'nın yarısına yakınını terörist göstermek ancak hastalıklı bir ruhun ürünüdür.

“BU ŞEREFLİ HALKA HAKARETTİR”

Uğur Beyazgül’ün paylaşımına bir tepkide Siverek’ten geldi.

Yeniden Refah Partisi Siverek Belediye Başkan adayı Hasan İzol ise yaptığı paylaşımda duruma tepkisini şu sözlerle dile getirdi: Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Sayın Mehmet Kasım Gülpınar’ı nefret ve ırkçı zihniyet ürünü karikatürle karalamaya çalışmak en basit dille karaktersizliktir.  Bizi destekleyenleri terörist gibi göstermek, bu şerefli halka yapılan en büyük hakarettir. Bu çukur zihniyete, tükenmişliğe halkımız 31 Mart gecesi sandıkta cevabını verecektir.

Uğur Beyazgül, gelen tepkiler sonrası herhangi bir açıklama yapmadan paylaşımını sildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER