© Mezopotamya TV 2023

Urfa DEVA'ya 50 kişi başvuruda bulundu

Şanlıurfa'da Deva Partisine 50 kişinin aday adaylık başvurusunda bulunduğunu açıkladı.

DEVA Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Ahmet Tüysüz, il başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı. Tüysüz, milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulunduğu da belirtti. Tüysüz, ayrıca Şanlıurfa’da 50 kişinin aday adaylık başvurusunda bulunduğunu açıkladı. 
İttifaklar hakkında da açıklama yapan Tüysüz, başka partilerin adaylarının kendi partilerinden girebileceğini belirterek,”Türkiye genelinde 1500 kişi DEVA Partisi’nden aday adaylık başvurusunda bulundu. Şanlıurfa’da da bu rakam 50.” diye konuştu. 
URFA’DA İTTİFAK OLACAK MI?
Tüysüz, Urfa’da diğer partilerle herhangi bir ittifak yapacak mısınız sorusuna”Başka partilerin adayları bizim listede de yer alabilir bunda herhangi bir sorun yok. Şu aşamada ittifak durumu yok kentte. Genel merkezin belirleyeceği yol haritasıyla ilerleyeceğiz.” İfadelerine yer verdi. 
Şanlıurfa için çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirten Tüysüz, şunları söyledi:“Şanlıurfa’nın DEVA’sı olarak bizler de işte bu değerlere inanarak yola çıktığımız günden bu yana geçen 3 yıla yakın sürede, pandeminin insan yaşamını tehdit eden zor koşullarına rağmen sayısız faaliyette bulunarak, bu güzel şehrimizin sorunlarını dile getirmenin çabası içinde olduk. 
Şimdi önümüzde çok önemli bir parlamento ve Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Şimdi inandığımız bu değerleri iktidara taşımanın zamanı. 
Tüm samimiyet ve gayretimizle, bu şehrin sokaklarını adımlarken rastladığımız tüm mutsuz insanların değişim ve yeni bir hayat arayışlarına Deva olmak ve mücadelemizi daha üst düzeyde verebilmek, bu ülkenin ve bu şehrin sorunlarını çözmek adına 28.Dönem Milletvekilliği Aday Adaylığı için başvurumuzu yaptık.
Depremin değil ihmalin öldürdüğü Şanlıurfa’mızın günler öncesinden aşırı yağışa ve sellere maruz kalacağı kendilerince de kabul edilmesine rağmen telefonlarımıza mesaj yollamak haricinde hiçbir girişimde bulunmayan, en basitinden Abide kavşağındaki alt geçidi trafiğe kapatmayı bile akıl edemeyen basiretsiz yöneticilerin eylemsizliklerinin ve ağır sorumsuzluklarının kurbanı olduk, suyun bastığı alt geçit ve bodrum katlarda nefessiz kaldık, acı içinde boğularak can verdik. 
Yağmur yağdığından değil, zamanında alınması gereken önlemler alınmadığından onlarca insanımızı yitirdiğimiz acıların tekrarlanmaması için, zenginlerin yaşadığı semtlere rüşvet vermeden giremeyen atık toplayıcısının dramına Deva olabilmek için yola çıktık.”

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER