© Mezopotamya TV 2023

Yazın toz, kışın çamur deryası

Suruç’ta etkili olan sağanak yağış sonrası sokak ve caddeler gölete dönüştü.

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde kış aylarının gelmesi ile birlikte ilçe merkezi adeta bir çamur deryasına döndü. İlçe merkezinde yetersiz alt yapı yüzünden yağmur suları cadde ve sokakları gölete çevirdi. Yaz aylarında devam eden çalışmalar sırasında da ilçe halkı oluşan toz bulutundan şikâyet ediyordu. Yaz aylarında başlayan çalışmalar büyük orada yarım kaldı. Aralık ayı itibari ile bölgede etkili olan yağışlar sonrası ilçede yaşayan vatandaşlar sokakları kullanmakta zorluk yaşıyor.

Hidayet Baysal: Açıklama bekliyoruz

Suruç’ta yaşanan mağduriyetler ile ilgili olarak sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yapan Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hidayet Baysal iktidar partisine seslenerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün bir açıklama yapmasını istedi.

Yaşanan mağduriyetten dolayı insanların sokağa çıkmadığını ifade eden Baysal şunları söyledi:

Bu kadar söylemlere rağmen hala Suruç ilçe halkı sokaklara çıkamıyor. Sayın AKP, Zeynel Abidin Beyazgül beyden bir açıklama bekliyoruz. Sen bu şekilde Ankara ve İstanbul belediyelerine gelin belediyecilik öğrenin diyordun. Suruç bunları unutmayacak, az kaldı, yazıklar olsun.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER